Logo Wereld

Home Projecten
Energiebronnen
Waterstof-economie
Symposia
Rapport
Sponsors
FAQ

Nieuw Tijdperk

HET ONGEBREIDELD CONSUMEREN VAN FOSSIELE BRANDSTOFFEN ZAL DE GROOTSTE BLUNDER VAN DE "TECHNOLOGISCHE'' 20 STE EEUW BLIJKEN TE ZIJN

Al in de vorige eeuw werden er wel 1001 artikelen, rapporten geschreven door geleerden, hoogleraren, wetenschappers enz. dat er veranderingen moesten komen in de energievoorzieningssystemen,die gebaseerd zijn op de verbranding van koolwaterstoffen, waarbij de totale economie afhankelijk is van grootschalige bedrijven en systemen.

Van hoog tot laag zijn dit de d r o m e r s, die wel wat zeggen en schrijven, maar niet veel doen.

Zolang de grote nationale en internationale ondernemingen geleid worden door managers die hun targets moeten halen om hun hoge salarissen en opties veilig te stellen, zal er weinig daadwerkelijke innovatie gepleegd worden.

Ook de regeringen en beleidsmakers lopen hierbij niet voorop, alle subsidies andere maatregelen ten spijt. Dat zijn slechts doekjes voor het bloeden.

Met onze stichting willen wij deze mentaliteit doorbreken. Wij richten ons op het individu die voor zichzelf moet gaan zorgen, dus ook voor zijn eigen energievoorziening. hetgeen geheel past in de tijdgeest,

Deze decentralisatie en verzelfstandiging van het individu zal ons d.m.v. een onafhankelijke opstelling tot een hoger niveau van beschaving brengen.

Als dit op grote schaal gaat gebeuren zal het ook werelwijd invloed hebben op de economie, nationaal en internationaal. Het tijdperk van de NEWECONOMIE.

Help mee en doe mee aan deze STILLE REVOLUTIE !

© EH2ESS, For a Clean World Webmaster